Sznurki do pakowania

Sznurki do pakowania

Jest 4 produktów.

Pokazano 1-4 z 4 pozycji

Aktywne filtry

Sznurek jutowy 10dkg

  Sznurek jutowy świetnie sprawdza się jako sznurek do pakowania czy podwiązywania roślin. Ma charakter ozdobny, więc często używamy jej do zawieszania ramek na zdjęcia, robienia domowych ozdób, zabaw plastycznych z dziećmi. Jest materiałem trwałym, odpornym na ścieranie i w 100% biodegradowalnym.

- nawój 100g, około 30 metrów

- średnica 2 -2,5 mm

Sznurek motek 3dkg

  Sznurek jutowy świetnie sprawdza się jako sznurek do pakowania czy podwiązywania roślin. Ma charakter ozdobny, więc często używamy jej do zawieszania ramek na zdjęcia, robienia domowych ozdób, zabaw plastycznych z dziećmi. Jest materiałem trwałym, odpornym na ścieranie i w 100% biodegradowalnym.

100% przędza jutowa

- nawój 30g, około 10 metrów

- średnica 2 mm

Sznurek pakowany po 20 sztuk.

Nici lniane białe 10dkg.

Nici lniane bielone są wykorzystywane do zabezpieczania dokumentów urzędowych.

Ze względu na niezwykle oryginalną strukturę sznurka są również polecane w branży dekoracyjnej. 

Są produktem naturalnym i ekologicznym, bezpiecznym dla środowiska.

Przędza lniana, kolor biały.

Nawój 100g,  długość ok. 95 metrów

średnica 0,7 mm

Nici wędliniarskie białe 10...

 Nici wędliniarskie zapewniają bezpieczny kontakt z żywnością, można je stosować podczas gotowania oraz wędzenia. Dzięki wysokiej wytrzymałości na zrywanie, można zawieszać lub obwiązywać nimi wędliny.

  Dzięki wysokiej jakości ekologicznej przędzy bawełnianej nici pięknie prezentują się we wszelkich robótkach ręcznych, lub przy pakowaniu prezentów.

Świetnie sprawdzą się w gospodarstwie domowym.

Cechy charakterystyczne:

  • Najwyższej jakości przędza bawełniana
  • Wzmacniana przędzą poliestrową
  • Wysoka wytrzymałość
  • Biały kolor
  • Max. temp. gotowania: 2,5h – 90°C
  • Max. temp. wędzenia: 3h – 150°C
  • Atest PZH
  • Nawój ok. 42m
  • Wyprodukowane w Polsce
  • Tolerancja +/- 5%

Zastosowanie:

  • wędliniarstwo
  • wędzenie
  • grillowanie
  • gotowanie